vchodové bezpečnostní dveře do bytu v paneláku, venkovní vchodové dveře do domu, ocelové, kovové

Jak vybrat bezpečnostní vchodové dveře do bytu a domu


Vchodové dveře jsou základem bezpečí každého bytu a domu.
Jaké jsou jejich nezbytné vlastnosti?

Vstupní dveře do bytu i domu by měly mít ideálně bezpečnostní certifikát 3. nebo lépe 4. bezpečnostní třídy. Pro bytové dveře platí zákonná povinnost protipožární odolnosti nejméně 30 minut a vhodné jsou dobré protihlukové vlastnosti, zejména pro dveře v paneláku. Toto splňují nejlépe bezpečnostní vchodové dveře NEXT SD 101. Pokud se jedná o venkovní vchodové dveře do domu, jsou důležité i tepelně izolační parametry dveří. Jak vybrat vstupní bezpečnostní dveře do bytu či domu?


Bezpečnostní dveře pro byt, dům i panelák

Jak vybrat dodavatele bezpečnostních dveří do bytu i domu?


Na trhu dnes najdete vchodové bezpečnostní dveře od desítek dodavatelů. Jak si vybrat nové vchodové bezpečnostní dveře do bytu či domu, které Vás skutečně ochrání? Jaké parametry jsou pro bezpečnostní dveře skutečně důležité? Jak se vyhnout podvodníkům a překupníkům?  Více informací, jak vybrat bezpečnostní dveře.


Bezpečnostní ocelové zárubně NEXT

Bezpečnostní zárubně - původní nebo nové ocelové?


Pořizujete si nové bezpečnostní dveře? Jistě jste už narazili na otázku, jestli lze použít původní kovové zárubně, nebo je třeba je vyměnit za bezpečnostní ocelové zárubně? A co když mám dřevěné zárubně? Více o bezpečnostních zárubních.


Jak předejít vykradení


Časy, kdy stačilo k ochraně vlastního majetku používat pouze standartní zámek a klíč jsou nenávratně pryč. Drzost zlodějů se stupňuje, stejně tak, jako jejich znalosti a technická vybavenost. Vykradené a zdemolované domácnosti kvůli stokoruně dnes nejsou výjimkou. Tendence zlodějů jít doslova přes mrtvoly kvůli mizivým částkám je bohužel vzestupná a je třeba na ni včas reagovat správným zabezpečením Vaší domácnosti.  Poradíme Vám!  Více o zabezpeční domu a bytu.


vchodové dřevěné dveře z masivu

Jaký zvolit povrch a design bezpečnostních dveří?


Bezpečnostní dveře NEXT mají vždy ocelové jádro a sendvičovou konstrukci, která umožňuje variabilně volit a měnit povrch na obou stranách dveří. Dejte průchod svojí fantazii a přáním, ať už chcete vchodové dveře dřevěné, barevné, nerezové, foliované, tapetované nebo s laminátem. Dveře můžete sladit s podlahou, interiérovými dveřmi, nebo je pojmout jako repliku původních dveří. Povrch dveří NEXT může mít tisíce podob.

Dřevěná futra nebo kovová futra? Bezpečnostní futra!


Pořizujete si nové bezpečnostní dveře? Jistě jste už narazili na otázku, jestli lze použít původní kovová futra, nebo je třeba je vyměnit za bezpečnostní kovová futra? A co když mám dřevěná futra? Více o bezpečnostních futrech neboli zárubních.